Συσκευή τεχνητής νοημοσύνης παρακολουθεί και καταγράφει τις παραμέτρους του ύπνου μας




Μία συσκευή καταγραφής τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στην διάρκεια του νυχτερινού ύπνου και επινοήθηκε από μία εταιρία που έχει την έδρα της στην Λουιζιάνα, εισήλθε στην κινεζική αγορά, σε μία προσπάθεια ν’ αποκτήσει μερίδιο από την αγορά οικονομικού ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζεται με τον ύπνο, στην Κίνα.
Η συσκευή Lifetide Biofeedback έχει λάβει “πολύ θετικά σχόλια” από τις επαγγελματικές ενώσεις, αλλά και τις επιχειρήσεις στην βιομηχανία που σχετίζεται με τον ύπνο, τόσο εντός, όσο κι εκτός της κινεζικής αγοράς. Η έξυπνη αυτή συσκευή διαχείρισης του ανθρώπινου ύπνου παρουσιάστηκε διεθνώς, στην τεχνολογική έκθεση (2018 China International Sleeping Technology Expo) που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο, στο Πεκίνο, δήλωσε ο Σιάο Γκάνγκ πρόεδρος της εταιρίας Lifetide Heath System LLC, που έχει έδρα στην αναφερόμενη πολιτεία.
“Με την συσκευή αυτή, δεν χρειάζεται να κοιμηθείς για μία νύχτα σε ειδικό εργαστήριο ύπνου και να είσαι συνδεδεμένος με μία σειρά συσκευών, όπως ηλεκτροεγκεφαλογράφοι. Μπορείς με ευκολία κι άνεση να καταγράψεις τον ύπνο μιας νύχτας στο σπίτι σου. Η συσκευή αυτή, θα βοηθήσει εκατομμύρια Κινέζους, που έχουν προβλήματα ύπνου. Η παρακολούθηση του ύπνου μπορεί ν΄ αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για αρκετά προβλήματα υγείας,” πρόσθεσε ο ίδιος.

23/05/2018 07:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: