Συνελήφθη 81χρονος στη Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονης μαθήτριας




Για κατ´ εξακολούθηση αποπλάνηση ανήλικης, η οποία δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατηγορείται άνδρας, 81 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατόπιν έρευνας αστυνομικών του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διερέυνησαν καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία τους. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του ηλικιωμένου, για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, και ειδικότερα την περίοδο από το 2016 έως το Δεκέμβριο του επόμενου έτους, πρόεβη κατ´ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 13χρονης -σήμερα – μαθήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, οι πράξεις που του καταλογίζονται φαίνεται οτι λάμβαναν χώρα σε γραφείο που διατηρούσε ο ίδιος, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, και πάντα με οικονομικά ανταλλάγματα. Γείτονες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, παρακολουθώντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον ηλικιωμένο, και έτσι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που διερεύνησε την υπόθεση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή προκειμένου ο κατηγορούμενος να απολογηθεί ενώπιόν του.

16/05/2018 15:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: