Συλλεκτική φανέλα με το σύμβολο του άπειρου αντί για το 8, το αντίο στον Αντρές Ινιέστα




Ο Αντρές Ινιέστα θα αποτελέσει παρελθόν για την Μπαρτσελόνα στο τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς την επόμενη Κυριακή, μπροστά στο κοινό του, ο Don Andrés θα δώσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο σύλλογο με τον οποίο κατάκτησε τα πάντα.

Η καταλανική ομάδα, ως ένδειξη αναγνώρισης της εξαιρετικής καριέρας του ιβηρικού φαινομένου, θα πουλήσει μέσω του επίσημου δικτύου της μια ειδική φανέλα, αφιερωμένη στο θρύλο της με το νούμερο 8, που όμως είναι τυπωμένο πλάγια καθιστώντας το σύμβολο του άπειρου. Επίσης, οι οπαδοί που θα βρεθούν στο «Καμπ Νου» την επόμενη Κυριακή, προετοιμάζουν ένα ειδικό κορέο για να τιμήσουν τον πρωταθλητή τους.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Ινιέστα έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Βίσελ Κόμπε, ομάδα της ανώτατης ιαπωνικής κατηγορίας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο για 25 εκ. δολάρια ετησίως. Στη νέα ομάδα του θα συναντήσει έναν άλλο γνώριμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Λούκας Ποντόλσκι, που είναι αρχηγός του συλλόγου. Τον Ινιέστα έπεισε ο Χιρόσι Μικιτάνι, πρόεδρος της Rakuten, του ιαπωνικού οίκου ηλεκτρονικών δημοπρασιών και χορηγού της Μπαρτσελόνα.
14/05/2018 23:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: