Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο του συνεδρίου “Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης”




Στo νησί των Φαιάκων βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα- συνέδριο που διοργανώνει η ΝΔ στο νησί και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τίτλο «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ι. Καποδίστριας» λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ενώ πρώτος σταθμός στο πλαίσιο των επισκέψεών του στο νησί ήταν η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά Φιλαρμονική). Ακολούθως επισκέφθηκε τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος», ενώ αναμένεται να επισκεφθεί την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, ενώ αύριο το πρωί θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος για την ίδια Επέτειο.

Το Συνέδριο που είναι κατά σειρά το 4ο στο Ιόνιο «κλείνει» τον κύκλο των ημερίδων που έχουν πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα.

Κατά τη σημερινή ημερίδα- συνέδριο, έχουν προγραμματιστεί θεματικές ενότητες που άπτονται του τουρισμού, του πολιτισμού, των υποδομών, του πρωτογενούς τομέα αλλά και των απορριμμάτων.

Το Συνέδριο «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης» για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τις Διαπόντιες Νήσους, θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα, οπότε θα ανακοινωθούν και τα συμπεράσματα των εργασιών του, από τον βουλευτή Επικρατείας- υπεύθυνο Τομέα Υγείας & Ιονίων Νήσων της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

20/05/2018
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Α. Ταπάσκου
Κέρκυρα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: