Σκοπιανοί επιτίθενται στην Hellas Journal και τον Μιχάλη Ιγνατίου για τα “μάτια” του Ντιμιτρόφ




Να «βγάλει λάδι» τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, επιχειρεί ιστοσελίδα των Σκοπίων κατηγορώντας ευθέως τα ελληνικά ΜΜΕ και επί της ουσίας την ιστοσελίδα μας HellasJournal και τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ιγνατίου, ότι προετοιμάζουν το κλίμα ώστε ένα «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων να φορτωθεί εξ ολοκλήρου στον Ντιμιτρόφ.

Η ιστοσελίδα “MKD” κάνει αναφορά στο ρεπορτάζ της 3ης Μαΐου του Μιχάλη Ιγνατίου, σχετικά με την έντονη αντίδραση του Μάθιου Νίμιτς στις θέσεις και τα προσκόμματα που εμφανίζει ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Ντιμιτρόφ, που δεν βοηθάνε στην πρόοδο των συζητήσεων.

Οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η ιστοσελίδα μας ετοιμάζεται για «τη θυσία του Ντιμιτρόφ», ενώ στο ίδιο κείμενο σημειώνεται ότι στο ρεπορτάζ του Μιχάλη Ιγνατίου υπογραμμίζονται οι διαφορετικές και θετικότερες σκέψεις και κινήσεις του πρωθυπουργού, Ζάεφ.

Ως φαίνεται η αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ, που περιγράφει γλαφυρά τον θυμό του Νίμιτς και την υπεύθυνη στάση του Νίκου Κοτζιά, είναι γνωστή στη γείτονα χώρα και προφανώς έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Πηγή: mkd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκλήρό παζάρι για το erga omnes: Πάνω από έξι ώρες η συνάντηση Κοτζιά, Ντιμιτρόφ και Νίμιτς

 

Ο Ντιμιτρόφ τινάζει στον αέρα τις συνομιλίες για το Σκοπιανό: “Κόκκινη κάρτα” από τον Νίμιτς

 

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: