Σκηνές Τιτανικού σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική: Πλημμύρισαν διάδρομοι και καμπίνες




Σκηνές Τιτανικού αναβίωσαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική, καθώς από 50 καμπίνες στο κατάστρωμα 9 πλημμύρισαν.

Από ρωγμή στο σύστημα πυρόσβεσης του κρουαζιερόπλοιου Carnival Dream που είχε αποπλεύσει από τη Νέα Ορλεάνη με προορισμό την Καραϊβική πλημμύρισε ο διάδρομος.

Επιβάτης είπε ότι όλοι όσοι διέμεναν στις καμπίνες μεταφέρθηκαν στον χώρο του spa και κοιμήθηκαν σε χαλιά γιόγκα.

Η Μάρλα ΝτεΑν Χάασε, επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook, στο οποίο φαίνεται το νερό με ορμή να καλύπτει έναν διάδρομο στο εσωτερικό του πλοίου.

«Φίλοι του FB είναι μία σπάνια στιγμή στη διαδικτυακή σύνδεση, βρισκόμαστε σε κρουαζιέρα και πλημμυρίζουμε, ακούσαμε τα βιολιά και τα ασημικά σκεύη να καταρρέουν» έγραψε η Χάασε. «… πείτε μια προσευχή για όλους». Η επιβάτης αναφερόταν στη μουσική από τη μπάντα που ακουγόταν μέχρι τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια του ναυαγίου του Τιτανικού.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το πλήρωμα να προσπαθεί να απομακρύνει το νερό με κουβάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph».

Η Carnival Cruises ενημέρωσε ότι οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για το ταξίδι, θα έχουν έκπτωση 50% σε μελλοντική κρουαζιέρα και ότι μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους πριν από την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

«Τα πληρώματά μας στο πλοίο επισκεύασαν τη βλάβη και άρχισαν να καθαρίζουν άμεσα το καθαρό νερό από ένα σύστημα πυρόσβεσης.

Εκτιμάμε την κατανόηση των φιλοξενούμενών μας και απολογούμαστε ειλικρινά. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του πληρώματός μας για την άμεση δράση και τη σκληρή δουλειά τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

09/05/2018 09:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: