Σας καλούμε στη νέα εποχή της Ελλάδας δηλώνει ο Παππάς: Εκστρατεία για τον τουρισμό




Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη
Διευθυντής GREEK NEWS

«Οι προσπάθειες όσων από εμάς ζούμε στην Ελλάδα, δεν θα απέδιδαν αν στο πλευρό μας δεν στέκονταν οι ομογενείς μας», αναφέρει στο μήνυμά του για την 9η Εκστρατεία της “Greek News” για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού με τίτλο «Φέτος το Καλοκαίρι Πάμε Ελλάδα», ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Σημειώνει ότι τον ερχόμενο Αύγουστο, η Ελλάδα βγαίνει από μια μακρά περίοδο κρίσης και αφήνει πίσω της 8 δύσκολα χρόνια, κατά τα οποία οι Έλληνες υπέφεραν πολλά.

«Αγαπητοί φίλοι, τον ερχόμενο Αύγουστο, η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή. Σε μια εποχή κανονικότητας και οικονομικής σταθερότητας. Και με αυτή την ευκαιρία σάς καλούμε να βρεθείτε δίπλα μας. Σας καλούμε, όχι απλά στην πατρίδα, σας καλούμε στη Νέα Εποχή της Ελλάδας. Σε μια Ελλάδα που μας κάνει όλους περήφανους», αναφέρει στο μήνυμά του ο Νίκος Παππάς.

Παράλληλα συγχαίρει την Greek News για την 9ετή της εκστρατεία, χαρακτηρίζοντας τη συμβολή της στον κοινό αγώνα  και ουσιαστική και αξιέπαινη.

«Θα ήταν αμέλεια αν δεν το αναγνώριζα. Θα ήταν ατόπημα αν δεν επαινούσα την ανιδιοτελή αυτή προσφορά», προσθέτει.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ TOY κ. ΠΑΠΠΑ

Τον ερχόμενο Αύγουστο, η Ελλάδα βγαίνει από μια μακρά περίοδο κρίσης. Αφήνει πίσω της 8 δύσκολα χρόνια, κατά τα οποία οι Έλληνες υπέφεραν πολλά και κατέβαλλαν σημαντικές και επίπονες προσπάθειες, ώστε η χώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Σ’ αυτή την πορεία δεν ήταν όλα ρόδινα. Υπήρξαν αποφάσεις που οδήγησαν σε νέα βάρη και νέα αδιέξοδα. Υπήρξε, όμως, και μια περίοδος κατά την οποία επικράτησε ένα μείγμα πολιτικής, που ναι μεν απαιτούσε θυσίες, αλλά παράλληλα προσέφερε ανάσες στους πολλούς, δίχτυ προστασίας στους αδύναμους, πρόσβαση στην Υγεία και την Παιδεία για όλους και ευκαιρίες στους νέους μας.

Η αντιστροφή της αρνητικής πορείας έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια. Η ανάπτυξη επέστρεψε και εδραιώθηκε στη χώρα, η ανεργία μειώθηκε κατά 7 μονάδες, οι νέες θέσεις εργασίας άγγιξαν τις 320 χιλιάδες, ενώ παράλληλα η Ελλάδα κέρδισε μια σημαντική και σεβαστή θέση μεταξύ των εταίρων της. Δημιούργησε συμμαχίες, αναθέρμανε παλιές «φιλίες», έβαλε τις βάσεις για να καταστεί κόμβος ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και εμπορίου και πλέον αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μια κρίσιμη για τον πλανήτη περιοχή.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν πολλοί παράγοντες. Κυρίως, όμως, οι ίδιοι οι Έλληνες. Οι Έλληνες που κατοικούν στη χώρα μας, αλλά φυσικά και αυτοί -όλοι εσείς δηλαδή- που ζουν και δραστηριοποιούνται εκτός αυτής.

Οι προσπάθειες όσων από εμάς ζούμε στην Ελλάδα, δεν θα απέδιδαν αν στο πλευρό μας δεν στέκονταν οι ομογενείς μας. Οι Έλληνες του εξωτερικού, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Οι Έλληνες που δεν ξεχνούν το «σπίτι» τους, για να είμαστε πιο σωστοί.

Ξέρουμε ότι όλοι εσείς, αποτελείτε τους καλύτερους «πρεσβευτές» της Ελλάδας. Ξέρουμε ότι κάθε φορά που σας χρειαζόμαστε είστε στο πλάι μας, εργαζόμενοι προς όφελος των συμφερόντων της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η προσπάθεια της Greek News, που συνεχίζει επί 9 συναπτά έτη τη σημαντικότατη και με απτά αποτελέσματα εκστρατεία της για στήριξη της Ελλάδας, είτε με την κινητοποίηση των ομογενών μας είτε με πρωτοβουλίες για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος εις βάρος της χώρας. Η συμβολή της στον κοινό αγώνα, κρίνεται και ουσιαστική και αξιέπαινη. Θα ήταν αμέλεια αν δεν το αναγνώριζα. Θα ήταν ατόπημα αν δεν επαινούσα την ανιδιοτελή αυτή προσφορά.

Αγαπητοί φίλοι, τον ερχόμενο Αύγουστο, η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή. Σε μια εποχή κανονικότητας και οικονομικής σταθερότητας.

Και με αυτή την ευκαιρία σάς καλούμε να βρεθείτε δίπλα μας.

Σας καλούμε, όχι απλά στην πατρίδα, σας καλούμε στη Νέα Εποχή της Ελλάδας.

Σε μια Ελλάδα που μας κάνει όλους περήφανους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: