Πρωταθλητής και νταμπλούχος για άλλη μία χρονιά ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών




Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ανίκητος στην πισίνα και κατέκτησε τον 30ό τίτλο της ιστορίας του στην Α1 Ανδρών της υδατοσφαίρισης, τον 6ο συνεχόμενο και 18ο την τελευταία 20ετία, καθώς από το 1999 έχει χάσει το πρωτάθλημα μόνο δύο φορές (2006, 2012).

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Πειραιά, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-1, είχαν και πάλι το «μέταλλο του πρωταθλητή», επιδόθηκαν σε μια αντεπίθεση διαρκείας και νίκησαν την Βουλιαγμένη 8-5, κάνοντας το 3-0 στην σειρά των πλέι-οφ και πετυχαίνοντας το νταμπλ για 15 φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Συγχαρητήρια από ΠΑΕ, ΚΑΕ

Μέσω των social media, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έστειλαν τα συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του Συλλόγου που κατέκτησε ένα ακόμα Πρωτάθλημα και έγραψε μια ακόμα σελίδα δόξας για τον Θρύλο του αθλητισμού! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Πολλά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος Ελλάδος!!!».

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-0, 1-1

Διαιτητές: Σταυρίσδης, Κουρτίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς Σπ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος.

26/05/2018 19:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: