Προφυλακίστηκαν στην Κέρκυρα ένας Τούρκος και ένας Βρετανός, για διακίνηση αλλοδαπών




Την προφυλάκιση των δύο αλλοδαπών, ενός Τούρκου και ενός Βρετανού, που οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Κέρκυρας με την κατηγορία της συμμετοχής σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών, διέταξε ο εισαγγελέας Κέρκυρας.

Οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούνται για πολλαπλά κακουργήματα, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον τους, συμμετέχουν σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών. Για τα ίδια αδικήματα θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών και οι τρεις Έλληνες από την Αθήνα, φερόμενοι ως συνεργοί στο ίδιο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών, που συνελήφθησαν μαζί με τους δύο αλλοδαπούς όταν επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό δεκατρείς (13) αλλοδαπούς υπηκόους Τουρκίας, μεταξύ αυτών μία γυναίκα και δύο παιδιά.

Η όλη δράση του κυκλώματος των διακινητών αλλοδαπών, εντοπίστηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και κλιμακίου ειδικών αποστολών του κεντρικού λιμεναρχείου Κέρκυρας, στη μαρίνα “ΓΟΥΒΙΩΝ”, όταν επιβίβασαν τους αλλοδαπούς στο σκάφος “PRINCES DILAY” σημαίας Παλάου, με προορισμό την Ιταλία.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

29/05/2018 23:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Α. Ταπάσκου
Κέρκυρα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: