Περισσότερα από 9 εκ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα




Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 22 Μαΐου έως τις 28 Μαΐου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην Καρδίτσα, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» και το «Ημίχρονο-Τελικό», σε τέσσερις αγώνες, από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και το Κύπελλο Ουγγαρίας, έπαιξε το σύστημα 3-4 και κέρδισε 11.098,12 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά) της τρίτης ιπποδρομίας των Ελληνικών Ιπποδρομιών, δύο νικητές, από την Αθήνα και τις Σέρρες, κέρδισαν από 2.530 ευρώ. Στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής, από την Κέρκυρα, κέρδισε 1.170 ευρώ.

Την Πέμπτη 24 Μαΐου, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις κούρσες), σε ιπποδρομία από το Vaal, ένας νικητής, από τον Χολαργό, κέρδισε 2.081 ευρώ. Το Σάββατο 26 Μαΐου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής, από τα Χανιά, κέρδισε 3.576 ευρώ. Τη Δευτέρα 28 Μαΐου, στο Τρίο (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων ανεξαρτήτως σειράς), σε ιπποδρομία από το Saint Cloud, ένας νικητής, από το Ίλιον, κέρδισε 1.760 ευρώ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: