Πανηγυρίζει δικαιολογημένα η Θεσσαλονίκη: Οι Παοκτζήδες έστησαν γλέντι στον Λευκό Πύργο




Στο Λευκό Πύργο συγκεντρώνονται ολοένα και περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φωνάζοντας συνθήματα, πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο του Βορρά, που νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 2-0.

Το κλίμα μπροστά στον Λευκό Πύργο είναι γιορτινό, ακούγονται τύμπανα και ποντιακή λίρα, ενώ δεν λείπουν και τα καπνογόνα. Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με γκολ των Βιεϊρίνια (65΄) και Πέλκα (90΄) στο δεύτερο ημίχρονο.

Τονίζεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο «ασπρόμαυρος» σύλλογος παίρνει δύο διαδοχικός τίτλους. Συνολικά είναι το έκτο τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Υπογραμμίζεται ότι από νωρίς το απόγευμα, περιμετρικά του Λευκού Πύργου, εγκαταστάθηκαν περισσότερες από 15 καντίνες ενώ σημαίες του «Δικεφάλου» πωλούνται από το πρωί σε σταντ της περιοχής.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η… νύχτα μέρα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης για τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ

Αυξάνεται διαρκώς ο όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ στην κλειστή, πλέον, παραλιακή Λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου, στο πανηγυρικό κλίμα που στήθηκε με το τέλος του αποψινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ, που ανέδειξε τροπαιούχο τον «Δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στην ΑΕΚ (2-0).

Με τη ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι υποστηρικτές των “ασπρόμαυρων», που παρακολουθούσαν το ματς σε χώρους γύρω από το σύμβολο της συμπρωτεύουσας, βρέθηκαν άμεσα στο Λευκό Πύργο, βάζοντας αρχή στο… πάρτι που οργανώθηκε, σε χρόνο dt, για την επιτυχία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης φωτίστηκε από πυροτεχνήματα που άναψαν για τον τροπαιούχο, ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να παραληρεί, τραγουδώντας συνθήματα για την ομάδα.

Ρούλα Αβραμίδου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυπελλούχος Ελλάδος ο ΠΑΟΚ: Κυριάρχησε επί της ΑΕΚ σε όλο το ματς και νίκησε με 0-2

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: