Η παράνομη ΄"σημαία" του κατοχικού καθεστώτος στον Πενταδάκτυλο. Αυτό το απαράδεκτο θέαμα βλέπουν κάθε βράδι οι Ελληνοκύπριοι που διαμένουν στη Λευκωσία. Φωτογραφία Yannis Kolesidis for The New York Times, ANA-MPA

Ο Ερντογάν “παίρνει στον λαιμό του” την τούρκικη λίρα: Τρόμος ακόμα και στα κατεχόμενα

Η νέα υποχώρηση της αξίας της τουρκικής λίρας έναντι του αμερικανικού δολαρίου, της στερλίνας και του ευρώ προκαλεί έντονη ανησυχία στους Τ/κ με τους οικονομολόγους να καλούν την κατοχική ψευδο-κυβέρνηση να πάρει επιπρόσθετα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα στις τουρκοκυπριακές εφημερίδες αναφέρονται εκτενώς στο θέμα και προβάλλουν δηλώσεις οικονομολόγων όπως του Ερντάλ Γκιουργάι, ο οποίος είπε ότι τα μέτρα που αποφάσισε η κατοχική ψευδο-κυβέρνηση είναι ανεπαρκή καλώντας την να πάρει επιπρόσθετα μέτρα για να προστατεύσει το επίπεδο ζωής των Τ/κ.

Τις δηλώσεις του Ερντάλ Γκιουργάι προβάλλει η «Χαλκίν Σεσί» και γράφει ότι η αξία της τουρκικής λίρας ανέρχεται σήμερα στα 5,28 έναντι του ευρώ, στα 4,44 έναντι του αμερικανικού δολαρίου και στα 6,02 έναντι της στερλίνας.

ΚΥΠΕ – Τζουλιάνα Βιολάρη
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
16/05/2018 11:52

Be the first to comment on "Ο Ερντογάν “παίρνει στον λαιμό του” την τούρκικη λίρα: Τρόμος ακόμα και στα κατεχόμενα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*