Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης στο μεγάλο αποψινό τελικό του Europa League




Διεξάγεται απόψε ο μεγάλος τελικός του Europa League με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαρσέιγ να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο τελικός που θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Λυών» αρχίζει στις 21:45 και θα τον διαιτητεύσει ο Ολλανδός Μπγιόρν Κάιπερς.

Η Μαρσέιγ αν και το αουτσάιντερ θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο σε γαλλικό έδαφος, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έπειτα από δύο χαμένους τελικούς Champions League από την συμπολίτισσα της Ρεάλ θέλει εξιλέωση μέσω Europa League.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του λόγω τιμωρίας, αλλά στην εξέδρα του Σταδίου, με τον ίδιο να δηλώνει λυπημένος. “Αύριο (σήμερα) θα παίξουμε σε έναν ακόμη τελικό, υπάρχουν έντονα συναισθήματα, είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και ταπεινοί. Θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δουλεύει σκληρά και επιτίθεται καλά. Έχουν πολύ καλή επίθεση με πολλές λύσεις”, είπε.

Στην αντίπερα όχθη, στην διάθεση του προπονητή της Μαρσέιγ Ρούντι Γκαρθία για τον τελικό είναι ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει στη συνέντευξη τύπου πως ο Έλληνας πλέον προπονείται κανονικά. “Πριν 25 χρόνια η Μαρσέιγ έγινε η πρώτη γαλλική ομάδα που κατακτά το Champions League και τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη που κατακτά το Europa League. Θα είναι πολύ δύσκολο πάντως”, ανέφερε ο Γκαρθία.
ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
16/05/2018 08:43

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: