Η Τζάνετ Τζάκσον θριάμβευσε στα Billboard Music Awards: Δυνατή ομιλία και εντυπωσιακή εμφάνιση




Η Τζάνετ Τζάκσον παγίωσε τη θέση της στην ιστορία της μουσικής, καθώς το βράδυ της Κυριακής, στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards 2018 έγινε η πρώτη μαύρη τραγουδίστρια που παρέλαβε το βραβείο Εμβληματική Καλλιτέχνης, (Icon Award). «Η Τζάνετ Τζάκσον είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που λαμβάνει το ICON Award» επισήμανε ο Μπρούνο Μαρς, ο οποίος την καλωσόρισε στη σκηνή.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων γι αυτό το βραβείο. Πιστεύω ότι για όλες τις προκλήσεις, για όλες τις προκλήσεις μας, ζούμε μια ένδοξη στιγμή στην ιστορία» δήλωσε η Τζάνετ Τζάκσον.

«Είναι μία στιγμή, στην οποία οι γυναίκες επιτέλους ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα μας ελέγχουν, δεν θα μας χειραγωγούν και δεν θα μας κακοποιούν. Στηρίζω τις γυναίκες και τους άνδρες που είναι εξίσου οργισμένοι από τις διακρίσεις» τόνισε η Τζάνετ Τζάκσον.

«Επίσης είναι μία στιγμή κατά την οποία ο δημόσιος λόγος μας είναι δυνατός και σκληρός» συνέχισε. «Η προσευχή μου είναι να γυρίσουμε πίσω στην πηγή κάθε ηρεμίας. Αυτή η πηγή, είναι ο Θεός. Ό,τι μας λείπει, ο Θεός το έχει σε αφθονία: συμπόνια, ευαισθησία, υπομονή και απεριόριστη αγάπη. Έτσι, και πάλι, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την τιμή και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την πολύτιμη ενέργεια που μου επιτρέπει να ζήσω τη ζωή μου ως καλλιτέχνης που κάθε μέρα προσπαθεί να διευρύνει την ικανότητά να αγαπάει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η Τζάκσον κατέβηκε από τη σκηνή και το πλήθος φώναζε το όνομά της. Η ομιλία της, αλλά και η ερμηνεία επιτυχιών της δεν πρόκειται να ξεχαστούν σύντομα, αναφέρει το περιοδικό W.

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από εννιά χρόνια η Τζάνετ Τζάκσον ερμήνευσε τα «Nasty, «If» και «Throb» σαν μην είχε φύγει ποτέ από τη σκηνή.

Στην 40ετή καριέρα της η τραγουδίστρια, αδερφή του εκλιπόντος Μάικλ Τζάκσον έχει κερδίσει 35 βραβεία και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

Στα charts των ΗΠΑ η Τζάκσον είχε 27 singles στις δέκα πρώτες θέσεις και 10 τραγούδια που έφθασαν στην κορυφή.

Η τραγουδίστρια ήδη με το album της «Control» από το 1986, έχει μιλήσει για την ανεξαρτησία της γυναίκας.

 

23/05/2018 09:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: