Η Λας Πάλμας ετοιμάζει τριπλό “χτύπημα” στην ΑΕΚ: Θέλει Χιμένεθ, Λιβάγια και Αραούχο




Η Λας Πάλμας εξετάζει με προσοχή την προοπτική να προσκαλέσει τον Μανόλο Χιμένεθ να καθίσει στον πάγκο της, προκειμένου να την οδηγήσει ξανά στην παρέα των μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αυτό αναφέρει ιστοσελίδα (UDLasPalmas.net)που εξειδικεύεται στις ειδήσεις που αφορούν την ομάδα των Καναρίων Νήσων. Oπως τονίζει ο Σεβιγιάνος προπονητής της ΑΕΚ, είναι στην σχετική λίστα μαζί τον Χιλιανό Μάρτιν Λασάρτε και τον νυν τεχνικό της Λας Πάλμας Πάοκο Χέμεθ.

Η Λας Παλμας εκτιμά ιδιαίτερα την εμπειρία του, ενώ σημειώνει ότι ο μισθός του είναι μέσα στο οικονομικό πλάνο της ισπανικής ομάδας. Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι η άφιξή του θα διευκόλυνε την επιστροφή των Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο.

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Σεβιλιάνος προπονητής, που ολοκληρώνει το συμβόλαιο του στις 30 Ιουνίου, θα ζητηθεί αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Champions League και να σηματοδοτήσει μια εποχή στην Ελλάδα, κάτι που αποτελεί εμπόδιο για την άφιξή του στην Λας Πάλμας».

11/05/2018 09:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: