Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ ζητά από τους θαυμαστές να μην αφήνουν λουλούδια έξω από τα σπίτια του




Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ ζητά από τους θαυμαστές του να απομακρύνουν τα λουλούδια, τις φωτογραφίες και άλλα αφιερώματα που αφήνουν έξω από τα δύο σπίτια του εκλιπόντος τραγουδιστή. Μία έκταση πρασίνου απέναντι από το σπίτι του ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ στο Λονδίνο είναι καλυμμένη από κεριά, σημαίες και χειρόγραφα μηνύματα για τον τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016.

Αναμνηστικά αφήνουν οι θαυμαστές και έξω από την κατοικία του στο Γκόρινγκ σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από το Λονδίνο εκεί όπου πέθανε.

Σε δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Τζορτζ Μάικλ, ο πατέρας του, οι αδερφές του και ο φίλος του, Ντέιβιντ Όστιν δηλώνουν ότι είναι συγκινημένοι από τα αφιερώματα, αλλά αισθάνονται πως δεν μπορούν να ζητήσουν από τους γείτονες «να συνεχίσουν να αποδέχονται ως κανονικότητα, τα αναμνηστικά που είναι τόσο προσωπικά για όλους εσάς, να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται».

Η οικογένεια του τραγουδιστή ζητά να απομακρυνθούν τα αναμνηστικά έως τις 27 Μαΐου, σύμφωνα με το Page Six.

Προτείνει μάλιστα στους θαυμαστές του Τζορτζ Μάικλ οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «lovelies» να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στη μνήμη του τραγουδιστή.

Ο Κυπριακής καταγωγής γεννημένος στο Λονδίνο, Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, γνωστός ως Τζορτζ Μάικλ, πρώην τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος των ’80ς Wham, ο οποίος ακολούθησε σόλο καριέρα, ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ποπ μουσικής σκηνής, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γκόρινγκ τα Χριστούγεννα του 2016.

 

04/05/2018 10:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: