Η αποστολή της ΑΕΚ για την… απονομή του τίτλου, μετά τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης




Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (Σάββατο 5/5, 19:00). Παιχνίδι στο οποίο θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Τσιγκρίνσκι για προληπτικούς λόγους, καθώς ο Ουκρανός αμυντικός έχει υποστεί μία σύσπαση δικεφάλου μηριαίου μυός. Ο Μασούντ Σοτζέι συνέχισε θεραπεία στο γόνατό του ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ογκνιέν Βράνιες και Νίκλας Χουλτ που τις προηγούμενες ημέρες είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Οι 18 ποδοσφαιριστές του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι εξής: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Goal Χωρίς Σύνορα”, μίλησαν οι Τάσος Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Ανέστης. Εκπομπή η οποία θα προβληθεί αύριο στις 12:00 το μεσημέρι. «Ήρθαμε στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη περίοδο. Την συναντήσαμε στην Β’ Εθνική και κάθε χρονιά κάναμε και ένα βήμα παραπάνω. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθαμε στην ΑΕΚ, θέλαμε να γίνουμε πρωταθλητές και τα καταφέραμε», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της Τούμπας, ο Μιχάλης Μπακάκης, σχολίασε πως «στο γήπεδο δεν μπαίνουν μονάχα οι 11 ποδοσφαιριστές, αλλά ολόκληρο το club. Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, φροντιστές και παράγοντες. Έγιναν πράγματα που έπρεπε να τιμωρηθούν. Ως ποδοσφαιριστές παίξαμε, ιδρώσαμε, όπως και οι παίκτες του ΠΑΟΚ και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, για αυτό και πήραμε το πρωτάθλημα». Μιλώντας για το γήπεδο της ΑΕΚ που κατασκευάζεται, ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε πως «η ομάδα αλλάζει αυτόματα επίπεδο, με μια τέτοια κίνηση. Όλοι ξέρουμε τι έζησε η ΑΕΚ σε αυτό τον ιστορικό χώρο και θα χαρούμε όλοι μας να παίξουμε τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Τέλος, ο Γιάννης Ανέστης χαρακτήρισε τον αγώνα με την Μίλαν ως «την καλύτερη στιγμή του την φετινή σεζόν, προσθέτοντας πως «αυτή τη βραδιά θα τη διηγούμαι στα παιδιά μου».

04/05/2018 21:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: