Η άμυνα της Φενερμπαχτσέ έκρινε το αποτέλεσμα, δηλώνει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς




H άμυνα αποτέλεσε την… Αχίλλειο πτέρνα της Φενερμπαχτσέ στον αποψινό χαμένο τελικό της Euroleague, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Το αποτέλεσμα του τελικού κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η άμυνά μας δεν ήταν στα επιθυμητά επίπεδα», είπε αρχικά ο τεχνικός της Φενέρ και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε στην άμυνα και χάσαμε εύκολα καλάθια κάτω από το καλάθι. Ο κόσμος ήταν πάντα με το μέρος μας. Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια εδώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τραυματισμούς, όμως κατάφερε να επανέλθει και ο Λούκα Ντόντσιτς κατέκτησε όλα τα προσωπικά έπαθλα. Θέλω να συγχαρώ την Ρεάλ για την κατάκτηση του τροπαίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλον τον οργανισμό. Ήρθαν στην καλύτερη στιγμή τους και άξιζαν να φτάσουν στο τρόπαιο. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Με έκαναν περήφανο που έφτασαν ως εδώ. Είχαμε σημαντικές αλλαγές και φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε στην κάμερα της NOVA: «Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο δεύτερο μέρος. Αλλάξαμε πλάνα λόγω των φάουλ του Βέσελι. Έβαλαν κάποια δύσκολα καλάθια, πήραν τα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν σημαντικός ο Κοζέρ. Μας στοίχισε η απουσία του Βέσελι στο “5”. Ο Κάλινιτς έχασε μερικά εύκολα καλάθια. Από αύριο αλλάζουμε το μυαλό και πάμε για το τουρκικό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο, αλλά γι’ αυτό είμαστε στη Φενέρ. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

21/05/2018 00:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: