H τριμερής σύνοδος Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, μέσα από τα tweets των αρχηγών




“Πορευόμαστε στη βάση των αρχών της καλής γειτονίας, εδραιώνοντας τη συνεργασία μας στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος των λαών”.

Αυτό έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον λογαρισμό του στο Twitter αναρτώντας μια φωτογραφία από την άφιξή του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός ανήρτησε δύο φωτογραφίες από τις συναντήσεις με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, λίγο πριν αρχίσει η τριμερής σύνοδος στη Λευκωσία με τους πρωθυπουργούς της Ελλάδος και του Ισραήλ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι οι τρεις ηγέτες εργάζονται σε ένα αξιόπιστο, διεθνές και πολυμερές πλαίσιο συνεργασίας.

«Δημιουργούμε γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων και των λαών μας. Από αυτή την προσέγγιση και ο τίτλος της θεματικής αυτής της Συνόδου Κορυφής: “Χτίζοντας Γέφυρες Μεταξύ των Ανθρώπων”», τονίζει στην ανάρτηση του ο Κύπριος Πρόεδρος.

“Η τριμερή μας πλατφόρμα έχει θεμελιωθεί σε ένα σχήμα αυτονόητης γεωπολιτικής αξίας, μέσω της αξιόπιστης διασύνδεσης των στόχων μας, στη βάση των δημοκρατικών αρχών και αξιών μας” αναφέρει ο Κύπριος Πρόεδρος σε δεύτερο tweet με τον οποίο καλωσορίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: