Φεύγει ο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν τα βρίσκουν στο θέμα της αύξησης




Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Φλορεντίνο Πέρεθ είχαν αρχίσει να αντιμετωπίζουν το ζήτημα της ανανέωσης του νέου συμβολαίου τον περασμένο Δεκέμβριο. Με την ευκαιρία αυτή, γράφει σήμερα η ισπανική εφημερίδα As, ο πρόεδρος της Ρεάλ είχε υποσχεθεί στον CR7 αύξηση 9 εκατομμυρίων ευρώ (τώρα κερδίζει 21 εκατομμύρια), αλλά υπό την προϋπόθεση της επίτευξης επιμέρους τίτλων και βραβείων.

Μια πρόταση, όμως, που δεν του άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο άσο, ο οποίος μετά τη λήξη του χθεσινού τελικού στο Champions League άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος για το διαζύγιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Τον Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, ο Χοσέ Άνχελ Σάντσες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησαν για ένα νέο συμβόλαιο. Επρόκειτο για μια αύξηση 9 εκ., που όμως συνδεόταν με την κατάκτηση τίτλων (Champions League) και ατομικών μπόνους (“Χρυσή Μπάλα”)», γράφει η As.

«H πρόταση απορρίφθηκε από τον CR7, ο οποίος τη θεώρησε προσβλητική για την καριέρα του στον σύλλογο. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τη νύχτα την οποία ο Πορτογάλος κέρδισε την πέμπτη “Χρυσή Μπάλα”, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεκε το εγκώμιο του Νεϊμάρ, εξ ου και η χθεσινή “βόμβα” από τον Ρονάλντο».

27/05/2018 17:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: