Αισιόδοξη η Αίγυπτος για τον τραυματισμό του Σαλάχ: Θα προλάβει το Μουντιάλ, λένε οι γιατροί




Στους συνδέσμους που βρίσκονται στην άρθρωση του ώμου, περιορίζεται το πρόβλημα του Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της αιγυπτιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Στο ίδιο κείμενο, προστίθεται με έμφαση πως ο ιατρός της εθνικής ομάδας, Μοχάμεντ Αμπου Αλ Αλα, είναι αισιόδοξος για την αποθεραπεία του «Φαραώ» και κατά συνέπεια για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδυνού τελικού του Champions Legue, σε μία διεκδίκηση της μπάλας και στην προσπάθεια να πάρουν την κατοχή της μπάλας, ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ και ο κεντρικός αμυντικός των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, «έδεσαν» τα χέρια τους, με αποτέλεσμα στην πτώση που ακολούθησε, ο Σαλάχ να τραυματισθεί στον ώμο. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ο έμπειρος μεσοεπθετικός επανήλθε, όμως λίγο αργότερα αντελήφθη ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε.

Το ευχάριστο νέο αναφορικά με τον τραυματισμό του Σαλάχ, είναι πως -τουλάχιστον με όσα γίνονται επισήμως γνωστά- δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο οστό, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση, ο «Μο» δεν θα μπορούσε να παίξει στο Μουντιάλ.

«Εάν το θέλει ο Θεός, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θα είναι στην τελική επιλογή της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ, η οποία θ΄ ανακοινωθεί στις 4 Ιουνίου», δήλωσε με νόημα ο Αιγύπτιος υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Καλίντ Αμπντελαζίζ με ανάρτηση του στο Facebook.

27/05/2018 12:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάιρο, Αίγυπτος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: