Eπτά ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο: Εννέα τριετείς καθαρόαιμοι ίπποι πάνε για νίκη




Επτά ιπποδρομίες μπορούν να απολαύσει αύριο το φίλιππο κοινό στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17:00, ενώ το μπαρ του ιπποδρόμου θα παραμείνει ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στην 2η ιπποδρομία εννέα τριετείς καθαρόαιμοι ίπποι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους. O ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΝΤΡΗΜ θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ ο ΤΖΑΡΙΚ και οι Ελληνικής ιπποπαραγωγής φοράδες ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΤΖΕΜ και ΚΡΟΣ ΑΠ θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση στις ιπποδρομίες.

Την πρώτη της εμφάνιση στον ιππόδρομο Αθηνών θα κάνει και η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ, η οποία θα διαγωνιστεί στην 3η ιπποδρομία, σε μία αναμέτρηση στα 1.400 μ., αποκλειστικά για φοράδες. Η ΦΛΗΤΙΝΚΓ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ έχει διαγωνιστεί σε ιπποδρόμια της Μ. Βρετανίας και έχει σημειώσει ήδη μια νίκη.

Στην 4η ιπποδρομία έξι ισάξιοι και δυνατοί καθαρόαιμοι ίπποι θα προσπαθήσουν να περάσουν πρώτοι την γραμμή του τερματισμού στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην σπριντ απόσταση των 1.100 μ.

Οι επτά τετραετείς που θα αναμετρηθούν στην 6η ιπποδρομία και την απόσταση των 1.400 μ. αναμένεται να μας χαρίσουν μια εντυπωσιακή άφιξη, ενώ στην 7η και τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος ΖΗΤΗΣ και ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ που προέρχονται από νίκη θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους υπόλοιπους πενταετείς.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: