Ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΚΑΕ για τον ημιτελικό Champions League με τη Μούρθια στο μπάσκετ




Τις ευχές της στην ΚΑΕ ΑΕΚ για νίκη στον αποψινό ημιτελικό του Basketball Champions League απέναντι στη Μούρθια, έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ με ποστάρισμά της στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Για το τρίτο ευρωπαϊκό στέμμα της βασίλισσας!

Ακριβώς πενήντα χρόνια, μετά τον άθλο του ’68!

Για τα όνειρα των φιλάθλων μας σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Για το μαγικό τριήμερο που ανοίγει με τη δική σας πρόκριση!

Εχετε αποδείξει ότι μπορείτε σε όλα τα μεγάλα εφετινά ραντεβού!

Καλή επιτυχία απόψε και στέψη την Κυριακή!»

Παιχνίδι στο οποίο θα δώσει το παρών και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τη στιγμή που η… μπασκετική ΑΕΚ θα έχει τη στήριξη και του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ. «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου. Εγώ είμαι επαγγελματίας και η ομάδα του μπάσκετ είναι μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ, οπότε είμαι με την ΑΕΚ», είπε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Αναφερόμενος στο πάρτι που θα στηθεί το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Χιμένεθ τόνισε: «Δε σκέφτομαι κάτι. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί εμείς συνεχίζουμε και έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα. Φυσικά και θα το γιορτάσουμε, όπως πρέπει με τον κόσμο γιατί αξίζει και στον κόσμο».

Ενώ για το αίτημα του ΠΑΟΚ για έλεγχο ντόπινγκ περισσότερων ποδοσφαιριστών, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε:

«Εμείς έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον τελικό. Η Ομοσπονδία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να γίνει ντόπινγκ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ακόμη και στους προπονητές γιατί μερικές φορές ίσως παίρνεις κάτι και δεν τα λες τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, αυτό που μαθαίνουν όλοι οι αθλητές από μικροί είναι κάτι που μπορεί να εκνευρίζει κάποιον, αλλά είναι η αλήθεια: ‘θα πρέπει να μάθεις να χάνεις’. Η ΑΕΚ έχει πάρει τις νίκες μέσα στο γήπεδο, έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά, οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει κάποια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να θυμίσουμε ότι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου είναι εδώ. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η ΑΕΚ είναι δίκαια πρωταθλήτρια και να θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ είναι καθαρή».

04/05/2018 14:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: