Τα βίντεο επιβεβαίωσαν τη δράση των τραμπούκων κατά του Μπουτάρη: Δύο συλλήψεις




Νεώτερη ενημέρωση: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές δύο Ελλήνων αντρών, ηλικίας 20 και 36 χρόνων (με καταγωγή από τη Γεωργία), στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τη συμμετοχή τους, στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενη ενημέρωση: Δύο άντρες προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως ύποπτοι για τη συμμετοχή τους στη χθεσινή επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., το πιθανότερο είναι οι προσαγωγές των δύο υπόπτων, να μετατραπούν σε συλλήψεις. Μάλιστα, οι έρευνες συνεχίζονται και οι ίδιες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ή μέρες, να σημειωθούν επιπλέον προσαγωγές υπόπτων.

Η επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης καταγράφηκε σε βίντεο όπου διακρίνονται οι άνθρωποι που τον χτύπησαν. Η Διεύθυνση Ασφάλειας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει διεξοδικά οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δέχτηκε φραστική και σωματική επίθεση, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

ΠΗΓΗ: Hellasjournal

Κοντά στη σύλληψη ενός εκ των δραστών της επίθεσης εναντίον του Μπουτάρη η Αστυνομία

 

Σάλος από το απαίσιο κτύπημα στον Μπουτάρη: Ηταν μια άθλια επίθεση, δήλωσε ο δήμαρχος

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: