Αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος του Epsilon TV ο Καλημέρης: Τα σχέδια του για το νέο κανάλι




Στο “τιμόνι” του Epsilon TV βρίσκεται από χθες ο πολύπειρος από τη θητεία του σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, Τζώνη Καλημέρη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV καλωσορίζει τον κ .Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαίου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Έχοντας διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών,  ανφέρει το Epsilon, ο κ. Τζώνη Καλημέρης, με την παρουσία του, θα συμβάλει καθοριστικά στην εκ βάθρων ανασυγκρότηση του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε τους αμέσως προσεχείς μήνες να οδηγηθεί με επιτυχία στη νέα ιστορική του εποχή.

“Το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας”, καταλήγει η ανακοίνωση, “με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκφράζει την απόλυτη πεποίθηση πως σε στενή συνεργασία με την κορυφαία ομάδα που διαμορφώνεται σταδιακά στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως με σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι οι βασικοί άξονες της στρατηγικής του νέου καναλιού είναι να κυριαρχήσει στην αγορά τόσο στον ψυχαγωγικό όσο και στον ενημερωτικό τομέα, καταλαμβάνοντας τον χώρο που άφησε η απουσία του Mega. Βασικός στόχος, λένε, στον ενημερωτικό τομέα είναι η δημιουργία  αντικειμενικών, ανεξάρτητων δελτίων ειδήσεων με αξιοπιστία και παρεμβατικότητα χωρίς δεσμεύσεις. Στο θέμα της ψυχαγωγίας θα δοθεί βάρος σε ποιοτικές ελληνικές  παραγωγές (σήριαλ).

 

Ρεπορτάζ: Hellas Journal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: