Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία μέχρι το γήπεδο της Τούμπας, διαμαρτυρόμενοι για τις ποινές που έχουν επιβληθεί στην ομάδα τους. Θεσσαλονίκη, Σάββατο 14 Απριλίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ, PIXEL

Βουλευτής ενθαρρύνει στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ το σύνθημα “να καεί, να καεί η π… η Βουλή”

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει βουλευτή της Θεσσαλονίκης, οπαδό του ΠΑΟΚ, να ενθαρρύνει αισχρά συνθήματα εναντίον του κοινοβουλίου.

Πρόκειται για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κέντρου Αριστείδη Φωκά που συμμετείχε σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ και άκουγε με ικανοποίηση να φωνάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το σύνθημα “νά καεί, να καεί  η π… η Βουλή”.

Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κύριος Φωκάς ακούει με περισσή ικανοποίηση το σύνθημα ενώ στη συνέχεια παροτρύνει με τα χέρια τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν πιο δυνατά.

Στην ομιλία του μάλιστα, ο κ. Φωκάς έκανε λόγο για αθηναϊκό κατεστημένο που στέρησε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, που δικαιουντο το “νταμπλ” και απείλησε ότι αν δεν το πάρει ο ΠΑΟΚ, δεν θα το πάρει κανείς.

Εδώ το επίμαχο βίντεο.

Be the first to comment on "Βουλευτής ενθαρρύνει στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ το σύνθημα “να καεί, να καεί η π… η Βουλή”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*