Το Μαξίμου εναντίον Ν.Δ. και Μαρινάκη: Πείτε την αλήθεια για τα Σκόπια, απαντά η Σπυράκη




«Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες σημειώνουν:

«Αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1. Και εις ανώτερα!»

Πηγές ΝΔ απαντώντας σε κυβερνητικές πηγές αναφέρουν τα εξής:

«Θα ήταν ανάξια σχολιασμού η επαναλαμβανόμενη χυδαιότητα των κυβερνητικών πηγών εάν το δημοσίευμα δεν αφορούσε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Διαπραγματεύεται μυστικά ή όχι η κυβέρνηση λύση για παραχωρήσεις στο Σκοπιανό με στόχο να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων; Mίας υποχρέωσης δηλαδή που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της. Ναι ή όχι; Με όση χυδαιότητα και αν περιβάλλουν το λόγο τους δεν μπορούν να κρύψουν από τους Έλληνες ότι δεν απαντούν».

— “Επειδή η ΝΔ αρνείται να κατανοήσει πως πρόκειται για αποκύημα φαντασίας και όχι ρεπορτάζ, ας ρωτήσει τον κ. Μαρινάκη μήπως και πειστεί” αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που επικαλείται η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διατύπωσε το ερώτημα αν η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της».

Η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες σχετικά με το ονοματολογικό

Με αφορμή πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυρακη δήλωσε πως η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες σχετικα με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διατύπωσε ευθέως το εξής ερώτημα στην κυβέρνηση: «Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;».

Και καταλήγοντας τη δήλωσή της συμπλήρωσε: «Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: