Τι γύρευε η “αλεπού” ο Βερύκιος στο “παζάρι” του Star; Ξεκινά συνεργασία με την Μάρα Ζαχαρέα!




Οι πληροφορίες για τη συνεργασία των τηλεοπτικών καναλιών Star και Alpha ήρθε από το ίδιο το κανάλι του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, το οποίο παρουσίασε στην ιστοσελίδα του αποκαλυπτικές φωτογραφίες μίας σημαντικής συνάντησης…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα:

“Στο Star Channel ξεναγήθηκε το μεσημέρι ο Δήμος Βερύκιος από τη Διευθύντρια Ειδήσεων Μάρα Ζαχαρέα. Ο αντιπρόεδρος του Alpha είδε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και όλα δείχνουν ότι η συνέργεια μεταξύ Star και Alpha είναι προ των πυλών. Παρούσα ήταν και η Σύμβουλος Ειδήσεων και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Κάτια Μακρή.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Άλλωστε, η μακροχρόνια πορεία τους στο χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης έχει «χτίσει» μία δυνατή φιλία ανάμεσά τους, από την περίοδο που η Μάρα Ζαχαρέα ήταν παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και ο Δήμος Βερύκιος πολιτικός συντάκτης του καναλιού.

Η συνέργεια βεβαίως θα δρομολογηθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και η επιλογή των υπερθεματιστών”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συρρίκνωση της διαφημιστική πίτας δημιούργησε πολλά οικονομικά προβλήματα στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών, ακόμα και στον Σκάι, που ενώ είναι πρώτος στην τηλεθέαση αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Πιστεύεται ότι στόχος του Star και του Alpha είναι να μειώσουν το κόστος παραγωγής των προγραμμάτων τους, αλλά προς το παρόν δεν συζητείται το ενδεχόμενο συγχώνευσης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: