Θα πάρει η Βραζιλία την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Μουντιάλ; “Πάμε Στοίχημα”




H Βραζιλία είναι η μοναδική Εθνική ομάδα που έχει αγωνιστεί στην τελική φάση όλων των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Είναι πρώτη σε κατακτήσεις, με πέντε κύπελλα, έναντι τεσσάρων της Ιταλίας και της Αργεντινής και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή, μετά από την τέταρτη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που έγινε στη χώρα της.

Στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, θα αγωνιστεί στον πέμπτο όμιλο, με αντιπάλους την Ελβετία, τη Σερβία και την Κόστα Ρίκα. Θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο;

Στα τελευταία εννέα Παγκόσμια Κύπελλα η Βραζιλία τερμάτισε στην πρώτη θέση στον όμιλό της. Τελευταία φορά, που απέτυχε να βγει πρώτη, ήταν πριν από 40 χρόνια, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978, στην Αργεντινή! Ισοβάθμησε στον τρίτο όμιλο με την Αυστρία και πήρε τη δεύτερη θέση.

Η φάση των ομίλων πραγματοποιήθηκε σε 18 από τα 20 Παγκόσμια Κύπελλα και στα 14 η Βραζιλία πήρε την πρώτη θέση. Τερμάτισε δεύτερη, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978 και σε αυτά του 1974 στη Δυτική Γερμανία και του 1930 στην Ουρουγουάη. Την τρίτη θέση στον όμιλο πήρε το 1966 στην Αγγλία, πίσω από την Πορτογαλία και την Ουγγαρία και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά.

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει σήμερα ειδικό στοίχημα, με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση, για την κατάκτηση, από τη Βραζιλία, της πρώτης θέσης στον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Για 24 ώρες, μέχρι το επόμενο δηλαδή ειδικό στοίχημα, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, ποντάροντας στη Βραζιλία.

Απομένουν 70 ημέρες για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάθε ημέρα, υπάρχει μία νέα μεγάλη ευκαιρία, για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ειδικά στοιχήματα μακράς διάρκειας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προσφέρονται πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα, για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν από τώρα, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις, μεταξύ άλλων, στον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.

Προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα, ανά όμιλο, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, το σύνολο των πόντων και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: