Θα είναι ο Γερμανός Τόμας Μίλερ ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Θα δείξει…




Πενήντα ημέρες απομένουν για να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η κάτοχος του τροπαίου Γερμανία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ένα από τα «όπλα» της, στη μάχη για την κατάκτηση του κυπέλλου, είναι ο Τόμας Μίλερ.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του και στα γήπεδα της Ρωσίας. Θα καταφέρει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Πριν από τέσσερα χρόνια, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, πήρε τη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Πέτυχε πέντε γκολ, ένα λιγότερο από τον νυν συμπαίκτη του στη Μπάγερν Μονάχου, Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκες.

Πρώτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής

Ο Γερμανός επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ στην παρθενική του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, το 2010, στη Νότια Αφρική. Και τότε πέτυχε πέντε γκολ. Δεν ήταν όμως ο μοναδικός, αφού τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσαν ο Νταβίντ Βίγια με την Ισπανία, ο Γουέσλι Σνάιντερ με την Ολλανδία και ο Ντιέγκο Φορλάν με την Ουρουγουάη.

Οι αντίπαλοι της Γερμανίας στον έκτο όμιλο

Η Γερμανία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, στον έκτο όμιλο, με τη Σουηδία, το Μεξικό και τη Νότια Κορέα. Ο Τόμας Μίλερ θα προσπαθήσει από τα πρώτα παιχνίδια, στη θεωρητικά πιο εύκολη φάση των ομίλων, να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει 87 συμμετοχές και 38 γκολ.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει σήμερα ειδικό στοίχημα, για τον Τόμας Μίλερ, ως πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πενήντα ημέρες, πριν ξεκινήσει η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές, από το Πάμε Στοίχημα, για όσους θέλουν να ποντάρουν από τώρα. Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: