Τα όσα έγραφε στο παρελθόν ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς στο Facebook τον …κυνηγούν!




Με την ανάληψη των καθηκόντων ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, στη θέση του παραιτηθέντος Σταμάτη Κριμιζή, προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις , κάνοντας ακόμα πιο έντονη την σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Δεν ήταν τόσο οι δηλώσεις του με τις οποίες επιχείρησε να μειώσει, την αξία του κύριου Κριμιζή, λέγοντας ότι τα μέσα ήταν εκείνα που το προέβαλαν, αλλά κυρίως οι αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του κατά το παρελθόν μέσα από τα Σόσιαλ Μίντια.

Σε ανύποπτο χρόνο ο κύριος Πρωτοπαπάς είχε πάρει θέση για διάφορα θέματα μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Ακολουθεί μια μικρή σταχυολόγηση.

«Το ότι στην Ελλάδα υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση εγκεφάλων είναι γνωστό. Για αυτό θέλουν όλοι να μας τιθασεύσουν».

«Καλημέρα σας από την Αθήνα. Με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος ο Ελληνικός Λαός ένωσε στην Ελλάδα όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Αυτό αρκετοί καναλάρχες και πολιτικοί στην Κύπρο ακόμα δεν το έχουν καταλάβει. Όποιοι στην Κύπρο αμφισβητούν την γνώμη και την άποψη του Ελληνικού Λαού προσπαθώντας να υποστηρίξουν τη δική τους χρεωκοπημένη πολιτική είναι το λιγότερο εχθροί της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού».

«Εγώ αγαπητοί μου φίλοι, ως Πρεσβευτής του Ελληνισμού, δηλώνω απερίφραστα ότι αγαπώ κα μετέχω στην Ελλάδα, στην Ορθοδοξία, στη Ρωμαίϊκη Παράδοση και Πολιτισμό ανεξάρτητα για το ποια Κυβέρνηση βρίσκεται στην Εξουσία.

Αγαπώ και σέβομαι τον ήρωα Ελληνικό Λαό που πολέμησε σε τόσες νικηφόρες μάχες και πολέμους και στερήθηκε τόσα τα τελευταία χρόνια από την διεθνή τοκογλυφία χωρίς να νοιάζομαι ποιος τον κυβερνά.

Όσοι αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα ας σκεφτούν σοβαρά ποιους θα ψηφίσουν στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές».

«Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες, εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές».

Στη 19 Μαρτίου του τρέχοντος μήνα, όταν ανακοινώθηκε η ίδρυση του Οργανισμού ο κύριος Πρωτοπαπάς, έγραψε:

«Μεγάλη ημέρα σήμερα για την Ελλάδα Αγαπητοί μου φίλοι. Σε μια σεμνή τελετή στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαθίδρυσης του νέου Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (Hellenic Space Agency) και η παρουσίαση του πρώτου ιδρυτικού Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχαριστώ την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου με το διορισμό μου στο πρώτο Δ.Σ. του Οργανισμού στο οποίο Πρόεδρος είναι ένας τόσο σπουδαίος επιστήμονας όπως ο Ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής. Είχε πολύ καιρό να δω τον παλιό μου φίλο Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη. Μεγάλη μου ήταν και η χαρά που παρευρέθηκε από την Κύπρο και ο Γιώργος Δανός, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης του Διαστήματος».

  • Μέσα από το Facebook, είχε προσπαθήσει να πλήξει και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου, με αφορμή το MEGA, αλλά αναγκάστηκε να ανακαλέσει όσα έγραψε και να καταθέσει μία σκληρή απολογία για να γλυτώσει τα δικαστήρια. 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: