Συζήτησαν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα οι ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα συμβόλαιο




Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Super League συνάντηση των ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και είναι, εκτός των «πρασίνων», οι Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Λαμία, Παναιτωλικός και Ατρόμητος.

Στη συνάντηση παρέστη και η ΠΑΕ Άρης με τον ιδιοκτήτη της, Θεόδωρο Καρυπίδη, αφού οι «κίτρινοι» ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την αγωνιστική άνοδό τους στην ανώτατη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι η εμφάνιση του κ. Αλαφούζου στα κοινά της διοργανώτριας αρχής ήταν η πρώτη από την ημέρα που γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι παριστάμενες ΠΑΕ, πλην Ξάνθης, συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού τις επαφές για εξεύρεση λύσης, υπογράφοντας πρωτόκολλο συνεργασίας και τα σχετικά πληρεξούσια. Προς τούτο συγκροτήθηκε επιτροπή, την οποία αποτελούν οι κκ. Αλαφούζος, Σπανός, Μονεμβασιώτης και Καρυπίδης, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Ξάνθη δεν υπέγραψε, παρότι ήταν εκείνη που είχε πρωτοστατήσει στην «κίνηση των 12», αλλά και στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών των «μικρομεσαίων». Υπενθυμίζεται ότι τηλεοπτικό συμβόλαιο (με τη Nova) για τη νέα περίοδο έχουν, ως τώρα, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.

02/04/2018 20:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: