Σύλληψη 33χρονου για το διπλό φονικό στον Στρόβολο: Ανακρίνεται από την αστυνομία




Στην σύλληψη ενός προσώπου 33χρονών προχώρησε η Αστυνομία, στα πλαίσια των ερευνών σε σχέση με το διπλό φονικό, που έγινε στον Στρόβολο, με θύματα το ζεύγος Γιώργο Χατζηγεωργίου και Νίτσα Σεργίου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η Αστυνομία αποτάθηκε στο δικαστήριο και εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης 33χρονου από τη Λευκωσία, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 33χρονος τέλει υπό κράτηση και ανακρίνεται.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι ο 33χρονος φαίνεται να θεάθηκε στη σκηνή του φονικού κατά την ώρα διάπραξής του, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φαίνεται να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, ωστόσο έχουν προκύψει μαρτυρίες από πρόσωπα που τον είδαν στην περιοχή.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον «Φ», ο συλληφθείς δεν είναι ο δράστης του εγκλήματος και γίνονται ενέργειες για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στη σκηνή. Ο συλληφθείς αναμένεται να περάσει από ανάκριση για τους λόγους τους οποίους βρισκόταν το βράδυ του φονικού στην περιοχή.

ΚΥΠΕ – Έμιλη Λάμπρου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 25/04/2018 20:18

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: