Στο σπίτι του στρατιώτη Κούκλατζη στον Έβρο, ο Κουρουμπλής: Νέο επισκεπτήριο στις φυλακές




Το κατώφλι του σπιτιού του στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, στην Ορεστιάδα, πέρασε απόψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπου και συνάντησε τους γονείς του, για περίπου μισή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.evros-news.gr, o υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε στο Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη την προσωπική του συμπαράσταση, της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, διαβεβαιώνοντάς τους πως καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες σε διπλωματικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ενώ ευχήθηκε ολόψυχα να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο στρατιωτικών.
Οι γονείς του Κούκλατζη, οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα εκ νέου στις φυλακές της Αδριανούπολης, το γιο τους, ενημέρωσαν τον υπουργό για την κατάσταση του παιδιού τους, αλλά και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη.

Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο, όπου κήρυξε την έναρξη του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με τίτλο «Aλλάζοντας τις πόλεις, αλλάζουμε τον κόσμο», που διεξάγεται σήμερα και αύριο. Τον συνόδευσαν οι δήμαρχοι Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης και Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης.

ΠΗΓΗ: www.evros-news.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: