Σκληρή κόντρα Μαρινάκη και κυβέρνησης: Κατηγορίες για μίζες και απάντηση για ναρκωτικά

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Συνεχίζεται η ένταση στις σχέσεις και οι εκατέρωθεν κατηγορίες μεταξύ της κυβέρνησης και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς σήμερα υπήρξε και νέο «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των δύο πλευρών

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κάνει λόγο για μίζα που όπως υποστηρίζει έλαβε σύμβουλος υπουργού.

Το πρωί του Σαββάτου η κυβέρνηση με non paper κάνει λόγο για «ανοησία» και στρέφει τα «πυρά» της τόσο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «ναρκέμπορο» όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είναι κουμπάρος του επιχειρηματία.

«Τελικά, πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση», αναφέρει το κυβερνητικό non paper και καταλήγει:

«Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος τού κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι… Η συνέχεια στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων».

Η απάντηση από τα “Παραπολιτικά”

Σε απάντηση της στις κυβερνητικές πηγές, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αναφέρει ότι «Θα περιμέναμε μια σοβαρή απάντηση από τα υπόγεια του Μαξίμου. Πρώτον. Τα καταγγελλόμενα από τον κ. Λιβανό είναι αληθή; Δεύτερον. Ο συνεργάτης του κ. Τσακαλώτου παραμένει στη θέση του μετά τις καταγγελίες; Τρίτον. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί ώστε να ελέγξετε την ακρίβεια των καταγγελλομένων σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;».

Και καταλήγει: «Αντί γι’ αυτά, μας απειλείτε με διώξεις. Να σας ενημερώσουμε, επειδή έχουμε υποστεί πολλές τέτοιες, ότι αυτές δεν εξελίσσονται καλά για τους υπουργούς της κυβέρνησής σας στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν, αντί απαντήσεων, προτιμάτε τα δικαστήρια, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Εξάλλου, σύντομα θα αποτελούν και τον φυσικό σας χώρο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal