Σήμερα η κηδεία του ζευγαριού: Άκαρπες οι έρευνες για το διπλό φονικό στον Στρόβολο




Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα τα θύματα της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 19 Απριλίου στο Στρόβολο.

Η κηδεία του Γεώργιου Χατζηγεωργίου και της Κωνσταντίνας Σεργίου Χατζηγεωργίου θα τελεστεί στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Έξι μέρες μετά τη διάπραξη του εγκλήματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα ως προς το ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του ζεύγους Χατζηγεωργίου, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα κληθεί να δώσει κατάθεση ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζεύγους και μοναδικός μάρτυρας.

«Θα συνεχιστεί ο κύκλος των καταθέσεων, θα αξιολογηθούν αυτές οι καταθέσεις και θα αποφασιστεί από τους ανακριτές ο χρόνος λήψης της συγκεκριμένης κατάθεσης», δήλωσε χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Οι ανακριτές της υπόθεσης ενημέρωσαν χθες τον Γενικό Εισαγγελέα για το ανακριτικό έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία.«Ενημερωθήκαμε για το ανακριτικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα, το οποίο θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς», είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ο Κώστας Κληρίδης μετά το τέλος της σύσκεψης.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ
Λευκωσία 24/04/2018
11:38

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: