Όταν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της ΑΟΖ συνομιλούν με ένα πραγματικό δημοσιογράφο…




Μια εκπομπή που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από την… «mainstream» ενημέρωση είναι η εκπομπή του αγαπητού συναδέλφου και φίλου, Γιώργου Σαχίνη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV της μεγαλονήσου, μιας περιοχής της Ελλάδας η οποία για πλειάδα λόγων θα καταστεί επίκεντρο της προσπάθειας ανάταξης της χώρας και «αλλαγής σελίδας».

Μια εκπομπή που αφορά στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελλάδας, τα οποία για ορισμένους που σήμερα υπερθεματίζουν «δεν υπήρχαν», ενώ δεν περιορίζονταν απλά στο να διατυπώσουν την άποψή τους, αλλά λοιδορούσαν και όσους το υποστήριζαν, παρότι αυτοί ήταν πολύ ειδικότεροι επιστημονικώς.

Πρόκειται για ανθρώπους αναξιοπρεπείς που δεν έχουν την ευαισθησία ούτε ένα «mea culpa» να διατυπώσουν. Το αρχείο είναι τεράστιο και θα έρθει η ώρα που θα ανασυρθούν δηλώσεις, ώστε να έχουν ορισμένοι λαλίστατοι – δεν λείπουν και πολιτικοί, αλίμονο… – την ευκαιρία να μας εξηγήσουν τι εννοούσαν και πως γίνεται να παραμένουν άνθρωποι όλων των καταστάσεων. Ας είναι…

Στην εκπομπή συμμετέχει ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος (εκ των κυρίων αποδεκτών του ιδιότυπου αυτού «bullying» των λαλίστατων) και γύρω στο 27ο λεπτό, από την Ουάσιγκτον, ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης.

Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της χώρας μας στο Μοντέγκο Μπέι της Τζαμάικα, επί Ανδρέα Παπανδρέου, όπου το 1982 «πέρασε» το νέο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, το οποίο μάζεψε τον προκαθορισμένο αριθμό επικυρώσεων και τέθηκε σε ισχύ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αξίζει, πιστέψτε μας…

“Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τρομοκράτες” δήλωσε ο Τσαβούσογλου μετά τον “μπάτσο” του Πομπέο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: