Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την δολοφονία του ζευγαριού Ελληνοκυπρίων στο Στρόβολο




Από το πρωί συγκλονίζει την Κύπρο η είδηση του θανάτου, ζεύγους Ελληνοκυπρίων, που εντοπίστηκαν μέσα σε λουτρό αίματος, μέσα στην οικία τους στο Στρόβολο, με τις πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας να είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένες.

Πρόκειται για 60χρονο καθηγητή της Αγγλικής Σχολής και την 59χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι εντοπίστηκαν μαχαιρωμένοι στο κρεβάτι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από το 15χρονο γιο του ζεύγους που φέρεται να βρισκόταν στην οικία και να διέφυγε στο σπίτι τους.

Μετά και τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας, δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης της οικίας. Αρχικές αναφορές σε ληστεία δεν επιβεβαιώνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Αυτή την ώρα διενεργείται η νεκροτομή από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Όπως διευκρίνισε στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες.
Επιπρόσθετα, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία «προτρέπει όλα τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση».

Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε η ιατροδικαστής/παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου.

Στη σκηνή βρίσκεται η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες, οι οποίες εστιάζονται εντός του χώρου της κουζίνας και στο πίσω μέρος της αυλής που οδηγεί στην κουζίνα.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: