Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει μονότονα τα ίδια παραμύθια, τονίζει ο Δημήτρης Τσιόδρας




Για τυχοδιωκτικές επιλογές που φόρτωσαν στη χώρα το τρίτο μνημόνιο, αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, σε ανακοίνωσή του για την ομιλία του πρωθυπουργού.

“Ο κ.Τσίπρας επαναλαμβάνει μονότονα τα ίδια παραμύθια, μήπως και συγκρατήσει κάποιους από εκείνους που τον πίστεψαν και τώρα απογοητευμένοι και εξαπατημένοι του γυρίζουν την πλάτη. Μιλάει και ξαναμιλάει περί “καθαρής εξόδου” αποσιωπώντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και τις περικοπές που ήδη έχει ψηφίσει για το 2019 και το 2020”, αναφέρει ο κύριος Τσιόδρας και προσθέτει:

“Απαριθμεί επιτυχίες, αντί να απολογηθεί για τις τυχοδιωκτικές επιλογές του ίδιου και του κ.Βαρουφάκη που φόρτωσαν στη χώρα ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, ύφεση και νέους φόρους. Βαφτίζει “μεταπρογραμματική παρακολούθηση” τις δεσμεύσεις και την εποπτεία. Καταγγέλλει τον φανατικό λόγο τη στιγμή που η πολιτική του παρουσία είναι ταυτισμένη με αυτόν. Μιλάει για fake news, όταν εκείνος και το κόμμα του ήταν και παραμένουν οι πρωταγωνιστές του είδους. Ο πρωθυπουργός διαφήμισε στους βουλευτές του το αναπτυξιακό πρόγραμμα που κατέθεσε στους εταίρους. Γιατί άραγε τους το κρατάει κρυφό, όπως κρυφό το κρατάει και από τη Βουλή και τον ελληνικό λαό;”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: