Νέο τραγούδι από την Αριάνα Γκράντε ένα χρόνο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ




Η Αριάνα Γκράντε πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη της μουσική δουλειά μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε πριν από ένα χρόνο κατά τη διάρκεια της συναυλία της στο Νέο τραγούδι από την Αριάνα Γκράντε . Η ποπ σταρ αποκάλυψε ότι δούλευε πάνω σε νέο υλικό στα τέλη του περασμένου χρόνου. 

Σύμφωνα με το Variety το πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ, το οποίο φημολογείται ότι περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Φαρέλ, Μαξ Μαρτίν και Σαβάν Κοτέχα, θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου.

Τα άλμπουμ είναι κατά τα φαινόμενα βαθύτατα προσωπικό και διαμορφώθηκε με βάση τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Θα είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά από το 2016 που κυκλοφόρησε το Dangerous Woman.

Στις εμπειρίες αυτές περιλαμβάνονται η τραγωδία στο Μάντσεστερ, όπου σκοτώθηκαν 22 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότερα από 500, όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε μία βόμβα στο φουαγιέ του γηπέδου στο τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στις 22 Μαΐου του 2017.

Λίγες εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση η Γκράντε οργάνωσε συναυλία στην οποία συμμετείχαν πολλοί διάσημοι τραγουδιστές από τη διεθνή μουσική σκηνή, μεταξύ των οποίων η Μάιλι Σάιρους, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι και ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Από τη συναυλία συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 13 εκατ. δολάρια για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

 

12/04/2018 09:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: