Melania Vs Brigitte: Η στιλιστική αναμέτρηση των πρώτων κυριών στο Λευκό Οίκο (εικόνες)




Την παράσταση έκλεψαν οι δύο Πρώτες Κυρίες που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα με τις στιλιστικές τους επιλογές. Εντυπωσιακές και σέξι συναγωνίστηκαν στην κομψότητα, προτιμώντας κλασικά σύνολα ανάλογα με την περίσταση, χωρίς όμως να διστάσουν να φορέσουν και μίνι. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία της Μπριζίτ στα κοντά φορέματα.

Τη διαφορά έκανε η Μελάνια που μας έχει συνηθίσει με φορέματα κάτω από το γόνατο.

Εξαιρετική γνώστης της διπλωματικής μόδας, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε δημιουργία Γάλλου σχεδιαστή για να τιμήσει τους καλεσμένους.Το μαύρο σύνολο έφερε την υπογραφή του Οίκου Givenchy (η αξία του ανέρχεται στα 2.790 δολάρια).

Γαλλική υπογραφή είχε και το τσαντάκι της, ένα clutch από φίδι με την υπογραφή ενός άλλου εμβληματικού γαλλικού οίκου μόδας, του Christian Dior. Οι γόβες της ήταν όπως σχεδόν πάντα Christian Louboutin και το φόρεμά της Dolce & Gabbana.

Από την άλλη η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα απαλό κίτρινο παλτό και ασορτί φόρεμα, με μαύρες γόβες και μαύρο τσαντάκι Louis Vuitton, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αδυναμία της στον Γαλλικό οίκο.

Για την άφιξή της στην Ουάσινγκτον η πρώτη κυρία της Γαλλίας φόρεσε ένα παλτό σε ροζ χρώμα.

 

Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν τόνισαν τα δυνατά τους σημεία , τα καλλίγραμμα αδύνατα πόδια τους φορώντας φυσικά τις αγαπημένες τους γόβες.

Η στιλιστική μάχη δόθηκε στις παρόμοιες επιλογές που είχαν οι δύο πρώτες κυρίες καθώς προτίμησαν το λευκό χρώμα για την εμφάνισή τους.


Η Μπριζίτ Μακρόν συνδύασε λευκό φόρεμα με κλασικό λευκό σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ η Μελάνια Τραμπ επέλεξε λευκό ταγέρ- σε στυλ σαφάρι που είναι και το αγαπημένο της- με φαρδιά λευκή ζώνη και καπέλο που αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι Πρώτες Κυρίες μαγνήτισαν τα φλας με τη φινέτσα και τη θηλυκότητα παρά το στιλιστικό ατόπημα του ίδιου χρώματος.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: