Κίνημα Αλλαγής: Να εκφράσει τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, προτρέπει ο Χριστοδουλάκης




«Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι απλώς ένας οργανωτικός φορέας που δημιουργήθηκε για να αθροίσουμε τις Κοινοβουλευτικές μας Ομάδες. Δεν δημιουργήθηκε για να αθροίσουμε οργανωτικές δομές ή εκλογικά ποσοστά. Είναι ένας νέος πολιτικός φορέας που στόχο έχει να μπορέσει να εκφράσει και πάλι τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, τη διαχρονική κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης», ανέφερε ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης στην παρέμβασή του στη πρώτη συνεδρίαση τής Επιτροπής.

Προσέθεσε ότι ο στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει το Κίνημα Αλλαγής και αυτή τη μάχη θα πρέπει να δοθεί έξω στην κοινωνία κι ο μόνος τρόπος είναι η ενότητα. «Είναι απόλυτα κατανοητές και σεβαστές οι πιθανές διαφορετικές ιδεολογικές μας αφετηρίες, όμως αυτό είναι και το βασικό μας όπλο. Πώς μέσα από το διάλογο, μέσα από τη σύνθεση διαφορετικών απόψεων, θα εκφραστεί ενιαία, ο ευρύς κοινωνικός χώρος της Κεντροαριστεράς, του μεταρρυθμιστικού Κέντρου, της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς, της Πολιτικής Οικολογίας. Πώς θα μιλήσουμε με πρόσημο προοδευτικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό, αλλά και βαθιά κοινωνικό», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

«Το νέο που όλοι επιζητούμε δεν είναι τελικά θέμα ηλικιακό, είναι θέμα νοοτροπίας, μιας νοοτροπίας που αποστρέφεται το λαϊκισμό και τη δημαγωγία, αλλά βασίζεται στην παραγωγή πολιτικής», υπογράμμισε ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής.

15/04/2018 16:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: