Κανείς δεν μπορεί να μας πει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης μας, λέει ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη




Ζούμε έναν εφιάλτη που κανείς δεν μπορεί να μας πει πότε θα τελειώσει, λέει ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη που παραμένει φυλακισμένος μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη εδώ και ενάμιση μήνα στην Ανδριανούπολη.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Το Εθνος” ο πατέρας του λοχία επισημαίνει  ότι οι Τούρκοι δεν έχουν απαγγείλει κατηγορητήριο. Οι δικηγόροι τους λένε ότι οι κατηγορίες θα απαγγελθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν πόσο θα είναι αυτό.

“Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης”

“Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσπαθούμε όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δίνουμε κουράγιο στον εαυτό μας και παραμένουμε νηφάλιοι τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου”.

Ευτυχώς τα παιδιά είναι σε καλή ψυχολογική λέει ο Νίκος Κούκλατζης και προσθέτει ότι ο χρόνος περνάει αργά, με πολύ διάβασμα.

“Τα παιδιά, κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία, όπως του Καζατζάκη αλλά και τους Νταν Μπράουν. Ετοιμάζομαι να πάω νέα βιβλία την ερχόμενη Παρασκευή. Τους φέρονται καλά εκεί, δεν έχουν παράπονο”.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: