Εισιτήριο για τους ημιτελικούς του CL η Λίβερπουλ, νικώντας την Μάντσεστερ Σίτι




Η Λίβερπουλ δεν «πλήρωσε» το κακό πρώτο 45λεπτο στο «Έτιχαντ», ανέβηκε στο δεύτερο και πήρε δίκαια το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Champions League εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι.

Το 3-0 στο «Άνφιλντ» αποδείχθηκε υπεραρκετό στους «κόκκινους», που νίκησαν και εκτός έδρας με 2-1 τους «πολίτες», οπότε το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής (13/04) η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα βρεθεί στην κλήρωση της ημιτελικής σειράς. Η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Αγγλίας ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Ζεσούς, της ακυρώθηκε κανονικό γκολ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (ο Μανέ δεν ήταν σε θέση οφσάιντ), ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο κορυφαίος παίκτης της Λίβερπουλ στην τρέχουσα περίοδο, Μοχάμεντ Σαλάχ, έμελλε να βάλει την υπογραφή του και μέσα στην έδρα της Σίτι, με το υπέροχο πλασέ στο 56΄, γκολ που έβαλε «ταφόπλακα» στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι «κατέρρευσαν» και ο Φιρμίνο βρήκε την ευκαιρία στο 77΄ να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της Λίβερπουλ.

10/04/2018 23:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντεστερ, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: