Ειρηνικός αγώνας δρόμου, για τους δύο Έλληνες στρατιώτες, διοργανώνεται στην Ορεστιάδα




Μήνυμα συμπαράστασης από τους δημότες της Ορεστιάδας προς τους δύο Έλληνες στρατιώτες, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Ορεστιάδας, που δημοσιεύει το www.evros-news.gr , διοργανώνεται στις 27 Μάϊου αγώνας δρόμου, με ειρηνικό χαρακτήρα, υπέρ των δύο Ελλήνων στρατιωτών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στις 27 Μάϊου ο δήμος Ορεστιάδας θα διοργανώσει δρόμο με ειρηνικό χαρακτήρα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται από την 1η Μαρτίου στην Τουρκία.
Ο δρόμος θα έχει δύο παράλληλες διαδρομές,
α) των 36 χλμ. με αφετηρία την πλατεία Ορεστιάδας έως το τελωνείο Καστανεών και επιστροφή και
β) των 18 χλμ. με αφετηρία το Τελωνείο Καστανεών με τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας. Ανά 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας.

Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: [email protected] και στο γραφείο κοινωνικής προστασίας του δήμου Ορεστιάδας στο ισόγειο του δημαρχείου από 30 Απριλίου έως και 23 Μάϊου 2018, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και χωρίς οικονομική συμμετοχή.

Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη από 30 Απριλίου 2018 στην ιστοσελίδα του δήμου Ορεστιάδας. Πληροφορίες στο τηλ. 2552350334.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτόν του δρόμο «ΕΙΡΗΝΗΣ» και όχι χρονομέτρων, να στηρίξουνε με τον δικό τους τρόπο τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του κόσμου το μήνυμα συμπαράστασης».

ΠΗΓΗ: www.evros-news.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: