Η Μέγκαν Μαρκλ ντύθηκε νυφούλα: Όχι για τον Χάρι αλλά για τον Πάτρικ στη σειρά “Suits” (video)




Η Μέγκαν Μαρκλ φορώντας λευκό στράπλες νυφικό με κεντημένη φούστα εβαζέ βαδίζει αργά προς τον μνηστήρα της μέσα στο παρεκκλήσι… Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, κρατώντας τα χέρια του αγαπημένου της, τού ψιθυρίζει: “είσαι ο σύζυγος που πάντα ονειρευόμουν. Σ΄αγαπώ και θα σ’αγαπώ για πάντα”.

Είναι το τελευταίο επεισόδιο της αμερικανικής σειράς “Τηλεοπτι” στην οποία πρωταγωνιστεί η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι αλλά και μια ευκαιρία για μια χολιγουντιανή πρόβα του βασιλικού γάμου της που θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο Ουίνδσορ.

Όμως στην τηλεοπτική σειρά η Μέγκαν, που υποδύεται την ευφυή και όμορφη δικηγόρο Ρέιτσελ Ζέιν, παντρεύεται τον 36χρονο συμπρωταγωνιστή της Πάτρικ Άνταμς ή γοητευτικό δικηγόρο Μάικ Ρος. Και οι δύο ηθοποιοί φεύγουν από τη σειρά, η οποία θα ανανεωθεί για έναν ακόμη κύκλο, και οι σεναριογράφοι επινόησαν γι’ αυτούς μια ευτυχή κατάληξη. Το δίκτυο USA που τη μεταδίδει, πρόβαλε μερικές εικόνες για να κεντρίσει τον ενδιαφέρον των θεατών.

Ο αμερικανικός Τύπος που ειδικεύεται στις καλλιτεχνικές ειδήσεις γράφει ότι οι πιο “σόκιν!” γυμνές σκηνές της σειράς αποκρύφτηκαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Ο επίλογος της σειράς με τους δικηγόρους θα μεταδοθεί απόψε στις ΗΠΑ και αναμένεται να σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας στο Χόλιγουντ της μέλλουσας Κυρίας του Πρίγκιπα Χάρι –και την αρχή της ζωής της Δούκισσας του Σάσεξ, όπως πιθανόν θα είναι ο τίτλος που θα φέρει μετά τον γάμο της.

Η 36χρονη μελλόνυμφη με το μεγάλο χαμόγελο και τα κατάμαυρα μαλλιά, της οποίας η μητέρα είναι Αφροαμερικανίδα, έχει ήδη κλείσει το μπλογκ της The Tig με θέματα “lifestyle”. Ανακοινώνοντας τον αρραβώνα της με τον γιο της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας και του πρίγκιπα Κάρολου, η Μέγκαν ανακοίνωσε ότι πλέον θα αφοσιωθεί στη φιλανθρωπική δράση, ακολουθώντας τον μέλλοντα σύζυγό της και την παράδοση της βασιλικής οικογένειας.

Είναι η πρώτη Αμερικανίδα που εντάσσεται στην υψηλότερη βαθμίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετά την Γουάλις Σίμσον (1896–1986), την οποία παντρεύτηκε το 1936 ο Εδουάρδος 8ος (1894 –1972). Ο γάμος του βασιλιά της Αγγλίας με μια Αμερικανίδα δύο φορές διαζευγμένη θα προκαλούσε μείζονα θεσμική κρίση. Για να την αποτρέψει, ο θείος της Ελισάβετ προτίμησε να παραιτηθεί από τον θρόνο και να ζήσει με την αγαπημένη του.

Έχοντας σπουδάσει Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Northwestern, η Μέγκαν μυήθηκε στον χώρο του κινηματογράφου από τους γονείς της που χώρισαν όταν η κόρη τους ήταν δύο ετών. Ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ, διευθυντής φωτογραφίας πολύ δημοφιλών αμερικανικών σειρών, έχει τιμηθεί με δύο βραβεία Emmy για τη σειρά “General Hospital”. Η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, πρώην μακιγιέζ στην τηλεόραση, είναι καθηγήτρια γιόγκα.

 

25/04/2018 12:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Λος Άντζελες, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: