Η Figaro συγκρίνει και βαθμολογεί την “στιλιστική αναμέτρηση” της Μελάνια με την Μπρίζίτ




Με την επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στις ΗΠΑ, αναμενόταν μια “μοδάτη” συνάντηση κορυφής ανάμεσα στις δύο Πρώτες Κυρίες. Ποια κερδίζει σε πόντους;

Μετά την κομψότατη πρώτη εμφάνιση στις ΗΠΑ με ροζ παλτό Louis Vuitton, η Μπριζίτ Μακρόν συνεχίζει την επίσημη επίσκεψή της στο πλευρό του συζύγου της. Και αν στον διάδρομο του αεροδρομίου του Μέριλαντ όπου προσγειώθηκε το αεροσκάφος του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, η Πρώτη Κυρία δεν είχε ανταγωνισμό, οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν γρήγορα όταν την υποδέχτηκε η Μελάνια Τραμπ.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ ξέρουν, πράγματι, ότι τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω τους και για τον λόγο αυτό ετοιμάστηκαν επιμελώς για τις δυνατές στιγμές αυτού του ταξιδιού. Άραγε ποια κερδίζει σε πόντους; Το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία που αρκετοί σχεδιαστές μόδας δεν ήθελαν να ντύσουν όταν έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μόλις ο αμερικανός μεγιστάνας έγινε ο 45ος πρόεδρος της χώρας, ή η λάτρης της τέχνης και άλλοτε φιλόλογος που (σχεδόν) ορκίζεται στο όνομα του οίκου Louis Vuitton;

EPA, ANDREW HARRER

Για να υποδεχτεί στον Λευκό Οίκο τους επίσημους καλεσμένους της, η Μελάνια επέλεξε τη διαχρονική κομψότητα ενός μαύρου φορέματος σε ίσια γραμμή του οίκου Dolce & Gabbana το οποίο συνδύασε με μαύρη κάπα του γαλλικού οίκου Givenchy.

 

EPA, ERIK S. LESSER

Απέναντι της, η Μπριζίτ Μακρόν, πιστή στον οίκο Vuitton, διάλεξε ένα σύνολο –φόρεμα και μαντό– στο χρώμα της σαμπάνιας, με ασύμμετρη μαύρη λεπτή ζώνη που έδενε με φιόγκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro, η Μελάνια Τραμπ κέρδισε σε πόντους. Τόσο για την επιλογή του γαλλικού οίκου όσο και μια εμφάνιση street style που έδινε η συγκεκριμένη κάπα, έναντι ενός πιο “συνεσταλμένου” στιλ της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

EPA,ERIK S. LESSER

Για την επίσημη τελετή χθες στον Λευκό Οίκο, οι δύο κυρίες ψήφισαν “λευκό”. Η Μπριζίτ επέλεξε λευκό φόρεμα και ζακέτα με ελάχιστες λεπτομέρειες ανθρακί στις τσέπες του φορέματος και στη ζακέτα. Όπως και οι γόβες της, που είχαν λευκό αλλά επικρατούσε το μαύρο.

Η Μελάνια εμφανίστηκε με κατάλευκο ταγιέρ του οίκου Michael Kors, με ζώνη στη μέση και ένα τεράστιο καπέλο που έκανε τη διαφορά.

EPA, SHAWN THEW

Όσο για το επίσημο δείπνο, η Μελάνια επέλεξε γαλλική υψηλή ραπτική με φόρεμα Channel, έναν συνδυασμό από πούλιες και κρυστάλλους ασημί και γκρι, της τελευταίας κολεξιόν του οίκου για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2018 που ταίριαξε με γόβες του αγαπημένου της υποδηματοποιού, επίσης Γάλλου, Κριστιάν Λουμπουτέν.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας εμπιστεύτηκε ξανά τον οίκο Louis Vuitton επιμένοντας στο άνετο στιλ φορώντας λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες του διάσημου σχεδιαστή Νικολά Γκεσκιέρ, οι οποίες και έκαναν τη διαφορά. Και έπεται συνέχεια…

Πηγή: Figaro, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: