“Η επέτειος της 21ης Απριλίου θυμίζει σε όλους θλιβερές στιγμές”, τονίζει η ΝΔ στο μήνυμά της

File Photo: Ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις Δαβάκη ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημήτρης Παπαμήτσος
Μήνυμα αποφυγής πολιτικής ανωμαλίας, υπονόμευσης των θεσμών και εθνικού διχασμού στέλνει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της για την “μαύρη” επέτειο της 21ης Απριλίου.

Η πλήρης ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η επέτειος της 21ης Απριλίου θυμίζει σε όλους θλιβερές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Εποχές πολιτικής ανωμαλίας, υπονόμευσης των θεσμών, εθνικού και κοινωνικού διχασμού. Η αποφυγή ανάλογων φαινομένων στις μέρες μας αποτελεί θεμελιώδη δημοκρατική υποχρέωση κάθε κόμματος και κάθε πολίτη.

Τιμούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα που αντιστάθηκαν στο καθεστώς των συνταγματαρχών και συμμετείχαν στον αντιδικτατορικό αγώνα. Αλλά και όλους όσοι έχτισαν μια σταθερή Δημοκρατία και συνέβαλαν στο να βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα σε όλους τους θεσμούς των δημοκρατικών Κρατών της ηπείρου μας.

Η Νέα Δημοκρατία και ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν οι πρωτεργάτες αυτού του επιτεύγματος. Ο αγώνας, όμως, για την προάσπιση και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας είναι συνεχής. Τιμώντας τις αξίες και την πολιτική παρακαταθήκη της, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τον αγώνα εναντίον κάθε ολοκληρωτισμού και υπέρ της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας».

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: