“Φωτιές” ανάβει το tweet του Καμμένου με τη φωτογραφία από την ταινία “Πάμπλο Εσκομπάρ”




Γεμάτο υπαινιγμούς είναι το tweet που έκανε αργά το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος προφανώς στοχεύει πάλι τον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε μία άλλη εξέλιξη η ιστοσελίδα Protagon γράφει ότι ο κ. Μαρινάκης όντως τηλεφώνησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολιάζει προφανώς τις κατηγορίες για μίζες υπουργών, αλλά και το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η επιλογή του να συνοδεύσει το κείμενο – στο οποίο αναφέρεται και στο βραδινό τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο – με μια φωτογραφία από την ταινία που αφηγείται τη δράση του βαρόνου των καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας, Πάμπλο Εσκομπάρ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του εφοπλιστή παραδέχονταν – όπως αναφέρει το Protagon – πως πράγματι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τηλεφώνησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ζητώντας του να του αποκαλύψει τον συντάκτη του non paper στο οποίο ο κύριος Μαρινάκης αναφερόταν ως “ναρκέμπορας”.

Αναφέρει συγκεκριμένα το Protagon:

“Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά Μαρινάκη, ο εφοπλιστής και άμεσα θιγόμενος στο non paper του Μαξίμου κάλεσε τον κ. Τζανακόπουλο στις 22.27, από εμφανή και όχι άγνωστο αριθμό. Εκείνος δεν απάντησε, αλλά περίπου έξι λεπτά αργότερα, στις 22.33, επέστρεψε την κλήση ρωτώντας «ποιος είναι;»

«Καλησπέρα κύριε Τζανακόπουλε, είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή σκοπεύω να προβώ σε νομικές ενέργειες, ποιος είναι ο συντάκτης των non papers για να ενημερώσω τους δικηγόρους μου», του είπε ο εφοπλιστής, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή που δόθηκε από το περιβάλλον του για τον διάλογο που είχαν.

Οπως σημειώνεται, σκοπός της συγκεκριμένης επικοινωνίας δεν ήταν άλλος από το να ρωτήσει ο κ. Μαρινάκης, διευκρινιστικά, τον αρμόδιο επί των κυβερνητικών ανακοινώσεων υπουργό, ποιος είναι ο συντάκτης των συκοφαντικών (σε περιεχόμενο) non papers.

Σύμφωνα πάντα με την πλευρά Μαρινάκη, κατά την διάρκεια της σύντομης συνδιάλεξης ο κυβερνητικός επρόσωπος έδειχνε εκνευρισμένος και αμήχανος, ενώ απέφυγε κάθε απάντηση στο ερώτημα που του απηύθυνε ο εφοπλιστής. «Όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν από την αλληλουχία των γεγονότων, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τις αρχές», αναφέρεται σχετικά από την πλευρά Μαρινάκη”.

Πηγή: twitter, Protagon 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: