Έρευνες με ανιχνευτή μετάλλων για στοιχεία κοντά στο σπίτι του ζευγαριού στον Στρόβολο




Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή όπου διαπράχθηκε χθες η δολοφονία του ζεύγους, στο Στρόβολο

Αστυνομική δύναμη συνεχίζει τις έρευνές της τόσο εντός του σπιτιού, όσο και εκτός, ενώ από το πρωί έχει φτάσει ειδικό κλιμάκιο που «χτενίζει» την περιοχή με ανιχνευτή μετάλλων για εξέρευση επιπρόσθετων στοιχείων.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια, τα οποία και εξετάζονται, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις.

Πρόσθεσε ακόμη πως η διερεύνηση συνεχίζεται και εντός της ημέρας θα υπάρξει ενημέρωση.

Καταθέτει ο 15χρονος γιος

Εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθεί γραπτή κατάθεση από τον 15χρονο γιο των θυμάτων, στην παρουσία ψυχολόγων. Χθες ο 15χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είδε στο σπίτι δύο κουκουλοφόρους που του είπαν στα κυπριακά ότι «εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μεν φωνάζεις και τώρα εννά πάμε για τα λεφτά».

Κατά τον ίδιο, οι δράστες τον κλείδωσαν σε ημιυπόγειο αφού του είπαν να μεν φοβάται και δεν θα τον πειράξουν. Αυτός κατάφερε να ξεκλειδώσει την αποθήκη που τον έβαλαν και να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι όπου ανέφερε το συμβάν.

Σημαντικό τεκμήριο στα χέρια της Αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Παναγιώτης Δημόπουλος στην εκπομπή του Active, «Πρωινή Συχνότητα», η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει ένα εξαιρετικά σημαντικό τεκμήριο βάσει του οποίου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν συλλήψεις.

Πηγή: philenews

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: